Rabu, 30 November 2011

My lullabies song..

Vanilla Twilight by Owl City

Hampir sekitar 2 taun lalu denger lagu ini di playlistnya mas Prabu, dan langsung jatuh hati.. Bener2 jatuh hati sampe gak bosen-bosennya dengerin lagu ini terus sampe sekarang. Even gue waktu itu pun ga tau ini lagu apa, penyanyinya siapa, dan judulnya apa.

 
But I tagged this song to my favourite playlist song, even it becomes my lullabies song before I slept. Hahahh! :p
No need to reason to love this song. By listening that really easy listening lyrics, you may feel like its so damn and deepest lyrics ever! Yeahh I guarantee..
Lagu ini bener-bener lebih dalem ketika gue udah married dan langsung LDR sm suami.
Rasanya setelah married 4 hari terus di tinggal itu bener-bener gak karuan, hehe..
Apalagi pas awal LDR. Susah tidurlah, kepikiran, sedih, nangis, kangen semuanya campur aduk jadi satu.
Akhirnya gue cm bisa dengerin lagu ini tiap malem, sambil ngerasa kangen sekangen-kangennya. Karena setiap dengerin lagu ini pasti langsung inget mas Prab yang nun jauh di Turki sana.
Dan kayaknya ini lagu juga liriknya pas banget menggambarkan keadaan gue sekarang.
Honestly,
I was even to cry when listening to this song being played. 
What a feeling on me. Hahahaa..
So, now you can enjoy this song and listen to the lyrics carefully..
Thank you :)

_ Tons of Love _


  
  

Vanilla Twilight lyrics
Songwriters: Young, Adam

The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere

'Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'd send a postcard to you, dear
'Cause I wish you were here

I'll watch the night turn light-blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly

The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

I'll find repose in new ways
Though I haven't slept in two days
'Cause cold nostalgia
Chills me to the bone

But drenched in vanilla twilight
I'll sit on the front porch all night
Waist-deep in thought because
When I think of you I don't feel so alone

I don't feel so alone, I don't feel so alone

As many times as I blink
I'll think of you tonight
I'll think of you tonight

When violet eyes get brighter
And heavy wings grow lighter
I'll taste the sky and feel alive again

And I'll forget the world that I knew
But I swear I won't forget you
Oh, if my voice could reach
Back through the past
I'd whisper in your ear
Oh darling, I wish you were here

  

2 komentar:

  1. sama my, gw jg pertama suka sama owl city gara2 vanilla twilight, tp pas dengerin semua lagunya sama bagusnya...begitu semua modelnya..sampe2 pengen dateng konsernya deh gw klo bisa mah...hoho

    BalasHapus
  2. iyaa enak2 yah lagunya, rata2 lagunya hampir setipe semuaa.. easy listening.. :)
    eh tp untung gw jg bkn tipe2 yg suka dtg konser, cukup menikmati nonton dr tv ajah, hehe.. :D

    BalasHapus